Alex Function blog - motivation monday 22-10-2018

Goedemorgen sporters!

Voor deze Monday Motivation doen we het net even iets anders; we hebben namelijk een super toffe en hopelijk motiverende mededeling voor jullie! Een aantal van onze AFF sporters durven het aan om mee te doen met de wintereditie van de Holy Hill obstacle run in Sittard op 8 December a.s. Hoe gaaf is dat!

Wat is de Holy Hill

De Holy hill obstacle run is al enige tijd een bekend begrip in Sittard vanwege de zomer editie. Hierbij leggen sporters, vaak in teamverband een pittig maar vooral ook leuk parcours af met o.a. een belly slide, mud trenches, forest slide en een eigen human carwash. Sporters kunnen kiezen voor een 5km of 12km parcours. Klinkt vet toch! Omdat het seizoen van de obstacle runs inmiddels weer achter de rug ligt maar de organisatie van Holy Hill genoeg ruimte en mogelijkheden heeft kunnen vinden, organiseren ze nu ook een wintereditie!

Bang om het koud te krijgen? Niet nodig! De wintereditie belooft namelijk vuur obstakels, vuurspuwers, speciale winter hindernissen, géén water, veel tokkelen en vooral; een mega adrenaline boost. Zo zegt Holy Hill zelf:

wij zorgen dat je goed wordt opgewarmd, je warm kan omkleden, warm kan eten en warm kan drinken. Géén water… meer een ‘hell’ met vette vuur obstacles, een bizar gaaf terrein en tokkelen vanaf een flat.. WOW!

Wat is de Holy Hill

Wij vinden het super tof dat onze sporters zich hieraan gaan wagen. Een van onze instructeurs zal ook met hun meegaan en de trainingen van te voren hier op afstemmen. Hierin krijg je tips & tricks, oefen je de monkey bar en nog veel meer. Alex Function zal de sporters sponsoren en we gaan het hele evenement, inclusief voorbereidingen vastleggen om een super toffe aftermovie te kunnen maken. Dus stay tuned!

Toewerken naar een evenement zoals, in dit geval, de Holy Hill zorgt voor enorme motivatie en ook vooral een toffe ervaring. Een Holy Hill ervaring garandeert adrenaline, beast-modes, gave foto’s en een onoverwinnelijk gevoel! Ben jij ook benieuwd? Bekijk dan onderstaande trailer of bezoek hun website voor meer informatie.

Oudere berichten lezen?