Over

Met onze begeleiding ondersteunen wij u bij het behalen en behouden van uw gezondheidsdoelen. Dit doen wij door middel van een low budget lidmaatschap en korte trainingsprogramma's, specifiek afgestemd op U en uw wensen en behoeften. Daarnaast maken wij gebruik van trainingsmethodieken met een hoog FUN- gehalte waardoor u blijvend gemotiveerd zult blijven. Alex Function Fitness is niet zomaar de alledaagse sportschool. Het is een plezierige, gezellige en sfeervolle omgeving om aan uw levensstijl te werken. DE plek dus voor U om uw gezondheidsdoelen te behalen.

- Alex Function Fitness

Waarom Fitness?

Exclusief en Uniek

Alex Function Fitness is het meest functionele en persoonsgerichte fitness centrum binnen onze regio met maar liefst 13 unieke sportzones!

Innovatief en Easy

Wij maken binnen onze sportschool gebruik van de nieuwste toepassingen: Technogym Unity met Netflex, Youtube, Facebook en Twitter. Verder monitoren wij alles in ons MyWellnessCloud systeem en hebben wij de beste en nieuwste trainingen: Skill Mill training, Fuxtion Training en Easy Line Cirkel Training. 

daniel-apodaca-405078-unsplash

Stoer en Luxe

Onze sportschool heeft een luxe, maar toch stoere uitstraling. Net effe iets anders dan te vinden is in de ‘alledaagse’ sportschool. Dit laten wij goed zien in onze Customized Rogue Crossfit Rig. 

Samen maken wij een plan hoe jij jouw gezondheidsdoelen kunt behalen.

Twijfel niet en start vandaag nog!

Sluit Menu

Op basis van algemene maatregelen van het Kabinet, aangekondigd op Zondag 15 Maart, zijn we tijdelijk gesloten tot 06 April.
Lees meer