Bring a member

En sport zelf een maand gratis

ken jij iemand die al lang wil gaan sporten, maar staat er continu iets tussen hen en een gezonde levensstijl? Neem hem/haar mee naar AlexFunctionFitness en sport samen. Wordt deze persoon lid? dan krijg jij een maand gratis sporten van ons! Draag jij 2 leden aan, krijg je 2 maanden gratis.

Meedoen kan tot 1 april 2019!

Over ons

Alex Function Fitness is het fitnesscentrum waar jong en oud perfect samengaan. Wil jij ook binnen een relaxte sfeer, met goede persoonlijke begeleiding en gunstige tarieven aan jouw gezondheidsdoelen en levensstijl werken? Dan zijn wij de perfecte sportschool voor jou!

''Sporten doe je samen''

Super begeleiding. The place to be if you want to be in shape.
Silvia Kessels

Innovatief

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe trends- en ontwikkelingen binnen de sport & Health branche, waarmee onze leden nog betere en sneller resultaten kunnen behalen.

FUNFACTOR

Bij sporten is het FUN- gehalte het aller belangrijkste. Anders is het niet vol te houden. Alex Function Fitness staat bekend om de relaxte sfeer, waar jij op je gemak je workouts kunt voldoen.

Behaal je doelen

Bij Alex Function Fitness kijken we naar jouw doelen in combinatie met jouw levensstijl. Zo kunnen wij een schema maken dat bij jou past, dat vol te houden is en vooral: dat leuk en uitdagend blijft.

kidsbootcamp

Wil ook jij fit worden?

Plan zelf je afspraak in, vul het contactformulier in of kom gezellig een keer langs om te komen kijken, alles in mogelijk!

  • Julianastraat 4A, Reuver
  • info@alexfunctionfitness.nl
  • 077 20 86 056
Sluit Menu