Crossfitness & Rogue

Op zoek naar een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende soorten trainingen combineert? Dan is Crossfitness & Rogue misschien wel iets voor jou! Het combineert oefeningen uit gymnastiek, gewichtheffen, hardlopen, roeien, bootcamp. Veelal wordt dit gedaan met het eigen lichaamsgewicht. Crossfitness en Rogue combineert al deze elementen in één trainingsvorm waardoor het de innerlijke kracht enorm laat groeien. Wil je sterk worden van binnenuit? Kies dan voor Crossfitness & Rogue.

bring a member

i WANT TO TRY!

CrossFitness is een rauwe, stoere, no-nonsense trainingsmethode die bedoeld is voor iedereen die écht fit wil worden. Hierdoor wordt jouw lichaam op een manier belast zoals het ook in het dagelijks leven wordt belast. Dit komt doordat er weinig gebruik wordt gemaakt van hele zware gewichten. Door een arsenaal aan verschillende oefeningen blijft trainen en fit worden leuk en sterker nog: wordt het steeds leuker. Hierdoor staat de funfactor erg hoog!

Crossfitness en Rogue is laagdrempelig en zeer makkelijk aan te passen tot jouw huidige niveau. Het zorgt niet alleen voor meer kracht, maar ook voor meer conditie en algehele fitheid. Hierdoor zul je ongelofelijk snel resultaten behalen. Onder begeleiding van onze Personal Coaches is Crossfitness & Rogue misschien wel de training voor jou!