Alex Function blog - Motivation Monday - 12 November 2018

Op zoek naar een sportschool waar je je echt 100% thuis voelt? Waar je de benodigde persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die jij nodig hebt? Waar schema’s worden aangepast op jouw lichaam, levensstijl, dagelijkse werkzaamheden en hobby’s? Zoek dan niet verder, maar kom eens langs bij DE sportschool in Reuver: Alex Function Fitness. Al onze ervaren professionals helpen jou graag met het behalen en behouden van de ideale gezondheidsdoelen.

Stoere uitstraling vs. Exclusiviteit vs. Innovativiteit

Onze sportschool is luxe maar toch met een stoere uitstraling. Hiermee zijn we net effe anders dan de ‘reguliere/alledaagse’ sportscholen. Wij hebben bijvoorbeeld een Customized Rogue Crossfit Rig. Hiermee proberen wij innovatief en creatief te zijn door in te spelen op sporttrends uit landen als bijvoorbeeld ‘THE USA’. In Amerika is Crossfit al een enorm bekend begrip, in Nederland echter is het nu pas in opkoming. Hier spelen wij op en zo hopen wij ook binnenkort Crossfit lessen aan jullie aan te mogen bieden! STAY TUNED.

Daarnaast proberen wij sporten leuk en laagdrempelig te houden maar toch innovatief te zijn in onze tools. Zo beschikken wij over een unieke online personal coach met zeer hoog FUN- gehalte: Funxtion, hebben wij Skill Mills (loopbanden die door echte olympiërs worden gebruikt) en kun je Netflixen, youtube kijken of twitteren terwijl u aan het hardlopen bent. Ideaal toch?

Samen staan we sterker!

Alex Function Fitness is een sportschool in Reuver met relaxte en sociale sfeer. Wij willen dat iedereen bij ons komt sporten een fijne sportervaring bij ons heeft en we werken dan ook hard om dit te realiseren. Regelmatig vormen zich groepen mensen die samen trainingen op o.a. onze Funxtion experience station volbrengen. Ook onze groepslessen (Bootcamp & Funxtion) zijn zeer motiverende en effectieve lessen. Door de hechte groepen wordt ieder individu gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen en net even een stapje verder te gaan. Zo gaan een aantal van onze groepsles deelnemers zelfs meedoen aan de Holy Hill obstacle run in Sittard. Hierover kun je meer lezen door hier te klikken.

Sport jij toch liever alleen, is dit natuurlijk ook helemaal prima. Alex Function Fitness is de sportschool in Reuver voor iedereen die een prettige sportervaring wilt meemaken, die begeleid wilt worden door professionals en die echt resultaten willen behalen. Wil jij een keer komen kijken? Kom gerust een keer langs, neem contact met ons op of plan zelf een gratis proefles in!

Oudere berichten lezen?