Easy Fit Cirkel

De Easy Fit Cirkel (oftewel Easy line-serie) is het resultaat van 25 jaar onderzoek naar de principes van biomechanica en ergonomie. Hierdoor is het tevens dé perfecte combinatie van comfort en gebruiksgemak met een maximum aan stijl. Deze innovatieve manier van trainen is voor iedereen geschikt, met dank aan de hydraulische weerstand.

i WANT TO TRY!

Zuigertechnologie met hydraulische weerstand

Alle hydraulische zuigers van de Easy Line hebben belasting- en duurzaamheidstesten doorstaan die een miljoen cycli overschrijden. Hierdoor is de Easy Line uiterst duurzaam.Dit maakt Easy Line uiterst duurzaam.

Exclusief en luxe design

De Easy Line-serie is het resultaat van 25 jaar onderzoek naar- en ontwikkeling van wellness toestellen. Door de toepassing van Technogym’s traditionele principes van biomechanica en ergonomie biedt Easy Line een uitzonderlijk gebruiksgemak, stijl en comfort, waardoor het toestel een stijlvolle aanvulling vormt op Alex Function Fitness.

Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende soorten trainingen. Hierdoor garanderen wij dat er ook voor u een geschikte trainingsmethode bij zit!