Welkom bij Alexfunctionfitness!

Even voorstellen: JOERI

Heey! 

Wat leuk dat je ons wilt leren kennen. Daarom stel ik me graag even aan jevoor. Mijn naam is Joeri Meuter en ik ben 23 jaar oud. Vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij Alexfunctionfitness. 
 
Inmiddels heb ik al meer dan 5 jaar ervaring in de sportwereld. Ik ben opgeleid tot Fitness professional die zich op alle fronten in deze branché interreseerd. Ons lichaam is namelijk een grote machine en er zijn enorm veel fitness gerelateerde activiteiten ter beschikking om deze machine optimaal te laten presteren. 
 
Naast sport- en bewegen heb ik me ook verdiept in sport i.c.m. voeding in een opleiding ‘gewichtsconsulent’ die ik heb afgerond. Deze combo maakt mij een gepassioneerde trainer/coach die voor elk publiek wil inzetten om tot optimaal resultaat te kunnen komen. 
Mijn doel: jouw gezondheid!
 
Verdere hobby’s van mij zijn rennen, zwemmen, fitnessen, crossfitten, voetbal (kijken), reizen en er op uit met vrienden. 
 
Binnen AFF bied ik personal trainings sessies aan en ben ik actief als alround fitnessmedewerker. Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Tot dan 🙂 

Heey! 

Wat leuk dat je ons wilt leren kennen. Daarom stel ik me graag even aan jevoor. Mijn naam is Joeri Meuter en ik ben 23 jaar oud. Vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij Alexfunctionfitness. 
 
Inmiddels heb ik al meer dan 5 jaar ervaring in de sportwereld. Ik ben opgeleid tot Fitness professional die zich op alle fronten in deze branché interreseerd. Ons lichaam is namelijk een grote machine en er zijn enorm veel fitness gerelateerde activiteiten ter beschikking om deze machine optimaal te laten presteren. 
 
Naast sport- en bewegen heb ik me ook verdiept in sport i.c.m. voeding in een opleiding ‘gewichtsconsulent’ die ik heb afgerond. Deze combo maakt mij een gepassioneerde trainer/coach die voor elk publiek wil inzetten om tot optimaal resultaat te kunnen komen. 

Mijn doel: jouw gezondheid!
 
Verdere hobby’s van mij zijn rennen, zwemmen, fitnessen, crossfitten, voetbal (kijken), reizen en er op uit met vrienden. 
 
Binnen AFF bied ik personal trainings sessies aan en ben ik actief als alround fitnessmedewerker. Ik sta je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Tot dan 🙂 

Stel je vraag aan Joeri of plan een afspraak in: