(FAQ) Frequently Asked Questions

Wij proberen op onze site zo duidelijk mogelijk te zijn en de meest relevante informatie over onze sportschool met jullie te delen. Toch blijkt dat we regelmatig vragen krijgen. Vandaar dat we hier alle vragen die wij alsnog veel ontvangen hebben opgesomd met een kort antwoord en direct een doorverwijzing geven naar de bijpassende pagina. Mocht jouw vraag er alsnog niet tussen staan? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We zullen uw vraag dan toevoegen en u z.s.m. benaderen om antwoord te geven op uw vraag.

Onze openingstijden zijn terug te vinden op deze pagina. Let op! in vakantie periode(n) kunnen wij afwijkende openingstijden hebben. Hierover zullen wij jullie tijdig informeren. 

Alex Function Fitness zit gevestigd in Reuver op de Julianastraat 4A, met een ruim aanbod aan parkeer gelegenheid op eigen terrein! Voor meer informatie bezoek onze contactpagina. Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.

Bij Alex Function bieden wij verschillende abonnementen aan. Naast onze abonnementen bieden wij ook lossen diensten aan zoals een voedingsplan en losse lessen personal training. Alle informatie is te vinden op onze tarieven pagina. 

Funxtion groepsles: maandagavond van 19:00 – 19:30 en zaterdagochtend van 09:30 – 10:00.

Bootcamp: maandagavond van 19:30 – 20:30 en zaterdagochtend van 10:00 – 11:00.

Kidsbootcamp: woensdagmiddag van 13:30 – 14:30. 

Sluit Menu