Function Training

Onze 13 Functionele Trainingszone’s zorgen ervoor dat jij gemotiveerd blijft en daardoor je doelstellingen sneller behaald! Onze Functionele Fitness bied jou de mogelijkheid om trainingen te doen in jouw eigen digitale omgeving, waar en wanneer, met de hulp van jouw personal trainer die jou gaat helpen om je doelen te behalen!

 

i WANT TO TRY!

Plezier en Motivtie

Plezier staat op nummer 1. Sporten is leuk en moet ook leuk blijven. Door de juiste coaching en een enorme diversiteit aan verschillende trainingen, zorgt functioneel trainen ervoor dat je intrinsiek gemotiveerd blijft en je doelen tijdig behaald.

Betere Resultaten

Geen vertragingen en tegenslagen meer, aangezien jouw coach je op de voet volgt.  Wanneer nodig kunnen daardoor aanpassingen snel worden aangebracht om ervoor te zorgen jij jouw doel behaalt!

24/7 Personal Coaching

Heb jij behoefte aan een digitale persoonlijke trainer? Online coaching biedt jouw deze trainer met o.a. voeding advies en slimme planning in de palm van jouw hand.

Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende soorten trainingen. Hierdoor garanderen wij dat er ook voor u een geschikte trainingsmethode bij zit!

Nieuwste trend uit ’the USA’ die athletiek én gewichtheffen bevat

Zéér persoonlijke aandacht en samen sterker en fitter worden

De meest effectieve vorm van High Intensity Interval training

De perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en stijl