Benieuwd of Alex Function DÉ sportschool van jou is?

Doe hieronder onze gratis lidmaatschapstest. Ben jij op zoek naar een sportschool in Reuver om te starten met fitness? Ben je op zoek naar een prettige sportomgeving, fijne sfeer en goede begeleiding? Dan is Alex Function DÉ sportschool voor jou. Wij beschikken over zeer innovatieve Technogym Unity toestel trainingen, Unieke Funxtion training met FES, hebben een stoer karakter door ons Customized Rogue rek, bieden ook Easy Cirkel training en nog veel meer.

Lidmaatschap op maat

Wij begrijpen als geen ander dat de bovengenoemde termen misschien vaag overkomen en dat u niet precies weet welk lidmaatschap het beste bij u past. Daarom hebben wij een online gratis lidmaatschapstest ontwikkeld. Door het invullen van slechts 6 vragen krijgen wij uw gegevens door en kunnen we samen bepalen welk lidmaatschap het meest effectief is om uw gezondheidsdoelen te behalen. En geen zorgen, de door u ingevulde gegevens worden alleen bekeken door onze eigen medewerkers.

Onze gratis lidmaatschapstest is geheel vrijblijvend. Zo zit je nergens aan vast, maar krijg je wel een vrijblijvend advies en een bijbehorend lidmaatschap. Invullen duurt slechts een minuut. Mocht u meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

DOE DE TEST!