Kinderbootcamp

Samen sporten in de buitenlucht!

Vanaf 23 januari starten we bij alexfunctionfitness met de Kinderbootcamp. Kinderen zijn tegenwoordig zoveel bezig met computers, tablets en smartphones dat het haast vergeten wordt hoe belangrijk het is om ook naar buiten te gaan. Toch is het ontzettend belangrijk voor kinderen om genoeg te bewegen, in de buitenlucht te komen en sociale contacten te leggen. Ook buiten Facebook, instagram of via games. Genoeg bewegen zorgt ervoor dat kinderen op de juiste manier gestimuleerd worden, motorisch zich beter ontwikkelen en ook sterkere botten en spieren krijgen. 

De kinderbootcamp die wij aanbieden is voor kinderen een super leuke manier om in de buitenlucht lekker samen te sporten. De bootcamps combineren kracht en cardio oefeningen op een leuke manier en vaak in spelvorm. Hierbij worden de kinderen niet alleen fysiek op de proef gesteld, maar ook zullen ze moeten samenwerken. De trainingen worden onder professionele begeleiding gegeven.

Laat uw kinderen het gratis een keer proberen!

Tijden

  • Woensdagen van 13:30 – 14:30 leeftijdscategorie 6 – 9 jaar.
  • Woensdagen van 14:30 – 15:30 leeftijdscategorie 10 – 12 jaar.

Prijzen

Wilt u uw kind laten meedoen aan de kidsbootcamp bij alexfunctionfitness dan kunt u een 4 weekse abonnement afsluiten of eenmalig een 8 rittenkaart waarbij uw kind de bootcamp lessen eerst zelf kan ervaren. 

Wilt u uw kind aanmelden of graag een keer komen kijken bij de kidsbootcamp, dan is dit natuurlijk mogelijk. Klik op de button hieronder en vul het contactformulier in met de naam en leeftijd van uw kind en wanneer u eventueel een keer zou willen komen kijken. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende soorten trainingen. Hierdoor garanderen wij dat er ook voor u een geschikte trainingsmethode bij zit!

Nieuwste trend uit ’the USA’ die athletiek én gewichtheffen bevat

Zéér persoonlijke aandacht en samen sterker en fitter worden

De meest effectieve vorm van High Intensity Interval training

De perfecte combinatie van comfort, gebruiksgemak en stijl