Op deze pagina delen wij altijd belangrijke mededelingen en het laatste nieuws uit de praktijk. Ook vindt u hier iedere week een blogpost met artikelen gerelateerd aan onze sportschool of over trends- en ontwikkelingen binnen onze markt. 

De sportschool in reuver voor jou: Alexfunctionfitness

Motivation monday –  12 november 2018

Op zoek naar een sportschool waar je je echt 100% thuis voelt? Waar je de benodigde persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die jij nodig hebt? Waar schema’s worden aangepast op jouw lichaam, levensstijl, dagelijkse werkzaamheden en hobby’s? Zoek dan niet verder, maar kom eens langs bij DE sportschool in Reuver: Alex Function Fitness. Al onze ervaren professionals helpen jou graag met het behalen en behouden van de ideale gezondheidsdoelen.

Kerstkilo's voorkomen, hoe dan?

Motivation monday – 5 November 2018

Onder het mom van ‘beter voorkomen dan genezen’ hebben wij onderzocht hoe we er dit jaar voor gaan zorgen dat ook jij, met de kerst zonder schuldgevoel lekker kunt eten en het allerbelangrijkste: toch kunt genieten.

Wil jij weten hoe je de kerstkilo’s kunt voorkomen in plaats van hoe je ze z.s.m. kwijtraakt, lees dan snel verder en bekijk ook onze Christmas Challenge!

Onzekerheid in de sportschool

Motivation monday –  29 Oktober 2018

Kijk eens naar jezelf en stel je de vraag, wat beweegt mij? Wat is jouw motivatie om de dingen te doen die je nu doet? Het is enorm belangrijk dat je dingen doet die je ook met plezier doet. Het is een verschil op het moment dat je iets echt wil of dat je iets probeert te compenseren. Het is goed om jezelf eens af te vragen waarom je welke dingen doet.

AFF goes Holy Hill

Motivation monday – 22 Oktober 2018

Voor deze Monday Motivation doen we het net even iets anders; we hebben namelijk een super toffe en hopelijk motiverende mededeling voor jullie! Een aantal van onze AFF sporters durven het aan om mee te doen met de wintereditie van de Holy Hill obstacle run in Sittard op 8 December a.s. Hoe gaaf is dat!

Wat is de Holy Hill? Dat lees je hier!

Hoe begin je de maandag goed?

Motivation monday –  15 Oktober 2018

Maandagen.. tja die zijn vaak leuk. Of niet soms? Enerzijds zijn ze behoorlijk deprimerend, omdat het ze een somber gevoel geven omdat het weekend over is en je weer kunt beginnen aan de wekelijkse sleur van werkzaamheden. Anderzijds is het ook wel DE tijd voor een nieuwe start. Helaas heeft dat eerste bij de meeste mensen vaak de bovenhand.. En juist DAT is waarom wij deze motivatie posts op Maandagen voor jullie maken.

Voedingsblog AFF part 1

12 Oktober 2018

OF JE DAGELIJKSE INSPANNING NU BESTAAT UIT EEN FLINK STUK WANDELEN, FANATIEK HARDLOPEN OF EEN TEAMSPORT ALS BIJVOORBEELD VOETBAL OF HOCKEY. ALLE VORMEN VAN BEWEGING ZIJN GOED VOOR JE LICHAAM. BEWEGING EN SPORT KUNNEN BIJDRAGEN AAN HET VERBETEREN VAN JE CONDITIE, AAN HET GROEIEN VAN JE SPIEREN EN HET VERLIEZEN VAN GEWICHT. GEZOND ETEN EN DRINKEN ZIJN HIERBIJ ESSENTIEEL.

Motivation Monday AFF part 1

8 Oktober 2018

Bij motivatie geldt de vraag: ‘Waarom doen mensen wat ze doen?’. Elk gedrag dat een mens uitvoert, wordt gestuurd door motieven. Deze motieven ontwikkelen zich met leeftijd en ervaring.  De uitdaging bij het fenomeen motivatie is: hoe zorg ik ervoor dat ik als sporter mijn gedrag kan veranderen, zodat is gemotiveerd blijft? In deze eerste Motivation Monday delen wij een aantal tips die jou helpen je motivatie hoog te houden!!

Website Alex Funxtion Fitness vernieuwd!

24 Augustus 2018

Alex Funxtion Fitness gaat verhuizen. Vanaf vandaag is de nieuwe website beschikbaar onder de naam www.alexfunCtionfitness.nl. Lijkt een kleine verandering, maar brengt toch grote vernieuwingen met zich mee. Zoals u waarschijnlijk kunt zien heeft AlexfunCtionfitness een complete metamorfose gekregen.. benieuwd waarom? Lees dan verder..

Samen maken wij een plan hoe jij jouw gezondheidsdoelen kunt behalen.

Twijfel niet en start vandaag nog!