MyWellnessCloud

A Technogym application

Bij Alex Function Fitness maken we gebruik van het platform My Wellness. Dit platform geeft u de mogelijkheid om al uw trainingen bij te houden in een zeer gemakkelijke bruikbare app. De kracht en cardio apparatuur bij Alex Function Fitness is aangesloten via deze app. Door dit stukje innovatie hoef je het toestel waar je op wilt sporten alleen te scannen en je kunt beginnen. Zo neem je, je trainingen altijd mee naar de volgende keer. Super handig dus!

Naast het trainen staan ook de afspraken die je maakt in deze app, worden er challenges neergezet, krijg je gepersonaliseerde trainingsprogramma’s en word er makkelijk gecommuniceerd tussen jou en de coach! Wil je weten hoe deze app in zijn werk gaat? Klik op onderstaande button en download de app!

DIRECT NAAR MIJN PERSOONLIJKE MYWELLNESS OMGEVING

MyWellnessCloud is een toepassing ontworpen door TechnoGym en stelt onze sporters in staat om alle oefeningen in op te slaan en daarnaast kunnen wij als instructeurs onze klanten veel beter begeleiden.

Note: gebruik van deze app is geheel vrijblijvend en wanneer u wenst deze te gebruiken, garanderen wij u dat al u gegevens alleen voor specifieke doeleinde worden gebruikt en nooit gedeeld zullen worden, mits er specifieke toestemming is verleend.

Voeg je koptekst hier toe