Alex Function blog 21-01-2019

Gister was het zover: de eerste officiële nieuwjaarsborrel bij Alex function fitness. Allereerst willen wij diegene die aanwezig waren enorm bedanken voor de gezellige en sportieve middag. Wij hopen dat jullie deze dag net zo positief hebben ervaren als wij zelf. In deze Motivation Monday post zullen we nog kort de dag even reflecteren, de highlights bespreken en een aantal leuke kiekjes met jullie delen. Zo kunnen ook diegene die er niet waren, nog kort even meegenieten.

Aftrap kidsbootcamp

Gisteren was niet alleen de officiële introductie van de eerste nieuwjaarsborrel, ook de eerste les kinderbootcamp werd gegeven en wat was het leuk! Onder begeleiding van onze instructeur Joeri hebben de kinderen buiten deelgenomen aan de introductie les. Een les waarbij de kinderen (vaak in spelvorm) niet alleen fysiek worden uitgedaagd, maar ook nog eens samen moeten werken. Een leuke gelegenheid dus om de kinderen eindelijk eens achter die tv, computer of telefoonschermen vandaan te halen en ze samen te laten genieten van het sporten in de buitenlucht. De les werd aandachtig aanschouwd door diverse trotse ouders en overige toeschouwers en het plezier spatte ervan af! Onze complimenten Joeri voor de toffe les!

Vanaf 23 januari starten wij met onze kinderbootcamp lessen, wil je hier meer informatie over lezen? Klik dan hier.

kinderbootcamp

Groepsles FunXtion

Niet alleen de kinderen werden aan het werk gezet, ook de papa’s, mama’s en overige volwassenen konden aan de bak tijdens de groepsles FunXtion onder begeleiding van onze instructeur Dirk. Een half uur lang durende High Intensity Interval Training waarbij het de FUN factor voorop staat. Ontzettend mooi om te zien hoe onze sporters elkaar aanmoedigen, uitdagen en er voor zorgen dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt en net even dat stapje verder durven/kunnen gaan.

Onze groepslessen FunXtion worden gegeven op maandag avond en zaterdagmorgen. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

Wall of Fame verkiezing

Tot slot hebben we de dag beëindigd met het bekendmaken van de winnaars en winnaressen van de Wall of Fame verkiezing. Hierbij kon er, door onze eigen sporters, gestemd worden op deelnemers van een van onze challenges en hun behaalde resultaten. De winnaar (zowel in de categorie man als in de categorie vrouw) kon hierbij een jaar lang gratis sporten winnen. Wij willen graag alle winnaars nogmaals feliciteren en alle overige deelnemers: keep up the good work!!

Al met al kijken wij terug op een super toffe eerste nieuwjaarsborrel bij AFF. Waarbij sportiviteit en gezelligheid zijn samengekomen en we een gezond en fit 2019 een kickstart hebben gegeven!

Oudere berichten lezen?