Personal Training

''Winners never give up and people who give up never win''

Opzoek naar een iemand die naar je luistert? Die je vertrouwen geeft? Maar ook zeer deskundig is in het geven van advies over verschillende trainingsmethodieken? Maak dan gebruik van een van onze personal trainers!

Goed resultaat komt niet aanwaaien. Discipline, motivatie, plezier en hard werken zijn essentieel om resultaat te kunnen bereiken. Onze personal trainers adviseren jou in deze factoren en houden hierbij rekening met het maken van een op maat gemaakt trainingsschema dat gegarandeerd bijdraagt aan jouw gewenst resultaat.

Wil je graag eerst het gesprek aangaan om jou doelstellingen te bespreken en bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn dit resultaat te behalen ?  Laat je gegevens via onderstaande button achter, en maak vrijblijvend kennis. 

Personal Training voor iedereen!

Personal Training wordt gezien als duur en niet toegankelijk voor iedereen. Bij AFF doen we dit net even anders. Wij willen IEDEREEN laten ervaren hoe het is om met een Personal Trainer te werken die 1 op 1 met jou samenwerkt en jou doelen kan realiseren. Daarom biedt Alex Fucntion Fitness Personal Training aan voor enorm voordelige tarieven. Goedkoper kunnen we het niet maken, wel sportiever!

WE HOPEN JE GAUW EENS TE ONTMOETEN!