TABATA Training

De meeste mensen die af willen vallen, staan daarvoor urenlang op de loopband of crosstrainer. Terwijl juist krachttraining nuttiger is omdat de spieropbouw de stofwisseling (metabolisme) in rust verhoogd maar dat betekent natuurlijk niet dat cardio slecht is. Het kan nog steeds een heel waardevolle aanvulling op je training zijn! Het grote nadeel van cardio is wel dat het soms een langdurige bedoeling kan zijn. Om dat te voorkomen, is HIIT (High-Intensity Interval Training) de beste wetenschappelijke methode om voor te kiezen. DE populaire variant van HIIT is Tabata training.

i WANT TO TRY!

Zoals al genoemd is Tabata training ontzettend effectief in ontzettend weinig tijd. De reden hiervoor is heel simpel: je vraagt een enorme inspanning van je lichaam. Daardoor schiet je hartslag snel omhoog waardoor je stofwisseling razendsnel versneld. Tabata training verbetert daarom niet alleen je conditie, maar het helpt je ook aanmerkelijk om af te vallen.

Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende soorten trainingen. Hierdoor garanderen wij dat er ook voor u een geschikte trainingsmethode bij zit!