Wilt u ook uw gezondheidsdoelen op een effectieve en leuke manier bereiken?

Bekijk hier wat onze leden vinden:

 Via de Facebook pagina van Alexfunctionfitness ben ik begonnen aan de zogenaamde “Killerbody challenge”.  Tijdens deze 4 weken ben ik keihard aan de slag gegaan om tot een goed eindresultaat te komen. Nu vier weken later ben ik maar liefst 5,5 kg afgevallen middels intensief sporten met goede begeleiding en een eetpatroon wat bij mij past. Ik voel me een stuk fitter en kan mijn veters weer gewoon strikken…. Met dit resultaat ben ik hartstikke tevreden en ik ga zeker door waar ik mee geëindigd ben. Alexfunctionfitness bedankt”

Gino

Sporten bij Alexfunctionfitness omschrijf ik als oldschool and raw. Ik ben zeer onder de indruk van de professionele apparatuur en het deskundige personeel.

Gino

Ik vind het super cool dat ik kan netflixen en youtuben tijdens het sporten. Alexfunctionfitness krijgt van mij een 8.5 en ik heb dan ook mijn lidmaatschap vroegtijdig al verlengd!

Judith

Ik geef Alexfunctionfitness een 8. Zo vind ik het kleinschalige, het persoonlijke en de algehele sfeer erg prettig. Daarnaast ben ik onder de indruk van de goede begeleiding.

Wendy

Bij alexfunctionfitness kan ik zowel alleen als met andere samen in groepsverband sporten en werken aan mijn doelen!

Saskia

Alexfunctionfitness is volgens ons DE sportschool om samen fit te worden en vooral te blijven.

Katja & Chantal

Naast de gezellige sfeer kan ik mezelf bij Alexfunctionfitness met fitness op verschillende manieren fit krijgen en houden. Zo houd ik plezier in het sporten!

Professionele, multifunctionele sportschool. Voor ieders wensen en behoeften!

Maarten

Ik sport inmiddels al een tijdje bij AFF. Voel me fitter dan tevoren en ben zeer te spreken over de fijne sfeer binnen AFF. 

Yoëll

Ik ben nog maar net begonnen bij Alexfunctionfitness. Mijn doel is om fitter te worden en spiermassa op te bouwen. Bij AFF voel ik me thuis door de relaxte en fijne sportsfeer!

Adam

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Sluit Menu