Alex Function blog 02-10-2018

Ben je opzoek naar uitdaging? Dan is onze Crossfit Area samen met de FunCtion lessen misschien  iets voor jou! Ben je niet ervaren in de sportschool maar wil je wel graag fit worden? Geen probleem! Met de nieuwste apparatuur van Technogym kunnen wij jou helpen om jou doelstellingen te bereiken en het plezier te laten ervaren in de sport!

Wil je meer weten over trainingsmethoden? Voeding? Onze sportschool? Volg dan nu ook onze facebook/Instagram/LinkedIn pagina en wij zullen iedere week in onze vrijdagblog jou informeren over een specifiek onderwerp. Daarnaast houden we je dagelijks op de hoogte van ons aanbod en acties die eraan zitten te komen.

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden over nieuwe blogs, leuke acties, evenementen en meer? Hou dan onze website in de gaten, schrijf u in voor ons nieuwsbrief of volg ons op onze social media kanalen:

Wees vooral ook niet bang om aan te geven over welke onderwerpen u graag meer informatie wilt! Wij zullen hier dan met veel plezier een leuk artikel aan koppelen.

We zien u (hopelijk) snel, bij AlexFunctionFitness!

Lees meer..