Villa-Vitalis Voedingsplan

''Focus on your health, not your weight''

Op zoek naar blijvend resultaat? Zo ja, dan kunnen wij jou helpen met ons succesvolle Villa-Vitalis voedingsplan.Wij geloven dat een gezonde levensstijl een combinatie is tussen goed en gevarieerd eten, een op maat gemaakt sportschema en verder voldoende rust en persoonlijke zorg. Bij ons kun je terecht voor verantwoord afvallen onder deskundige begeleiding. Bekijk de Villa Vitalis testimonials om te zien wie jou voor zijn gegaan en welke resultaten zij hebben bereikt.

i WANT TO TRY!

Niet streng diëten, geen onzinnig (prijzige) producten of afzien op het gebied van voeding. Het voedingsplan dat jij van ons krijgt is op maat gemaakt naar jou eigen wensen. Op maat gemaakt wil bij ons zeggen dat de producten en recepten aangepast zijn op jouw beroep, dagelijkse activiteiten, sportactiviteiten en het beoogde doel. Dit advies valt ten alle tijden onder de richtlijnen van de Nederlands voedingsnorm.

Wij zien ons voedingsplan absoluut niet als een streng dieet maar als een handvat voor jou op weg naar een gezonde levensstijl. Door onze wekelijkse bodyscan krijg jij inzicht in je progressie waarop vervolgens een op-maat-gemaakt voedingsplan wordt samengesteld en gemonitord. Zo bespaar je ook nog eens tijd met het opstellen van een boodschappenlijst voor een week.

Met ons Villa Vitalis voedingsplan en onze persoonlijke begeleiding, sta jij nooit alleen!

Wij bieden een grote diversiteit aan verschillende soorten trainingen. Hierdoor garanderen wij dat er ook voor u een geschikte trainingsmethode bij zit!